Valutor:
 

Sekretesspolicy

Välkommen till vår hemsida Online Store, här kan du njuta av överlägsen och säkerhet shoppingsystem. För att skapa en underbar shopping omständighet, erbjuder vi dig professionell sekretesspolicy för att skydda dina personliga information. Alla våra kunder information inklusive basregister innehåll, betalningsinformation, är e-post information hålls av våra strikta operativsystem. Vi förbjuda revealment, publicitet, försäljning, uthyrning eller överföring.

För att registrera vårt medlemskap handla konto, är nödvändig för att avsluta hela processen av shopping din grundläggande information kommer du vara skyldiga att lämna ditt mottagarens namn, telefonnummer för kontakt vid behov, e-postadress för att få vår information, leveransadress. Alla dessa uppgifter ska vara korrekt, då kan vi leverera våra produkter till dig snabbt och säkert. Därför är dessa information är mycket viktiga för vår transaktion. Förutom att vi kommer att använda denna information för att slutföra föreläggande, kommer vi att hålla dem som hemliga och kommer inte att läcka dem till tredje part.

Vi antar SSL (Secure Socket Layer) för att skydda våra kunder privat information när de betalar för produkterna genom kreditkortstransaktion eller andra transaktionsmetoder. kan dessa säkert system starkt skydda våra kunders handelsinformation.

Med en serie av stela sekretess övervakningssystem, kan våra kunder köpa vad de vill och njuta av en underbar och avslappnad shoppingupplevelse.

För mer effektiv, bekväm och hög kvalitet, samlar vi vår kundinformation för att analysera, sammanfatta och söka vår marknadsföring effekt, management effekt med jämna mellanrum. Som vi använder dessa data för att analysera framgångsrik tillväxt på affärsresa och vissa osäljbara produkter, vissa regionala faktorer. Vi uppdaterar oförtrutet våra produkter säsonger förändrade införa förmånliga priser för vissa heta stilar, förbättra kundförfarande. Med dessa kunder information vi perfekt vår webbutik för ytterligare affärer, kan vi förbättra vårt företags affärsmodell, bakgrund och förgrund drift. Då kan kunderna välja produkter bekvämare och få produkter mer snabb.

Grundläggande information om registrering hjälpa oss att slutföra processen mer snabb, och vi behöver din verklig kontakt metod för att informera dig vid behov under förfarandet.

tillbaka